Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laudate treedt op in kerstzangdienst Oude Kerk te Huizen

Datum nieuwsfeit: 16-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Huizen, 4 december 2000

Laudate treedt op in kerstzangdienst Oude Kerk te Huizen

HUIZEN - In de Nederlandse Hervormde Oude Kerk aan de Kerkstraat te Huizen zal op zaterdag 16 december de traditionele kerstzangdienst worden gehouden, onder het motto Komt allen tezamen . De organisatie is in handen van het Hervormd Gereformeerd Verenigingsverband.

Muzikale medewerking wordt verleend door het groot christelijk mannenkoor Laudate uit Barneveld, dat onder leiding staat van Bert Moll, en de sopraan Mariëtte Oelderik. Het ruim honderd mannen tellende koor geniet landelijke bekendheid en treedt regelmatig op voor radio en televisie. De sopraan Mariëtte Oelderik werkt met grote, landelijke muziekgezelschappen en is eveneens regelmatig op tv te zien en te horen.

Met alle aanwezigen zullen ook veel bekende kerstliederen worden gezongen. Ds. B. van de Graaf uit Gouda houdt een korte meditatie over het kerstevangelie, terwijl Maikel van As namens Zondagsschool "Timotheüs" de Schriftlezing verzorgt.

De avond begint om 19.45 uur. De kerkdeuren gaan om 19.00 uur open. De toegang is vrij. Om de onkosten te dekken, zal er een collecte worden gehouden. Wie van kerstmuziek houdt, mag deze muzikale avond zeker niet missen. Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie: gertjansch@hotmail.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie