Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 16-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 16-12-2000
1ePersberichtzaterdag16december2000

Politieberichten

Eindhoven: Lastige man
Vrijdagavond om 23.25 uur is op de Genovevalaan een 28- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij gedroeg zich daar zeer agressief naar personeel van een winkel. Op verzoek van de gewaarschuwde politie vertrok de man en stak de rijbaan over. Midden op de rijbaan bleef hij staan. Schreeuwde en begon met zijn armen te zwaaien, daarbij roepende dat hij het verkeer tegen zou houden. Enkele autos moesten daarop remmen en uitwijken om niet tegen de man aan te rijden. Hierop is de man aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben. De verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Drugs
Vrijdagavond om 23.05 uur is op de Begijnenhof een 20- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor had hij in een horecagelegenheid XTC pillen verkocht. De gewaarschuwde politie hield de man aan. Bij de verdachte zijn 15 XTC pillen aangetroffen en inbeslaggenomen. De verdachte is ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Alcohol
Zaterdagmorgen omstreeks 0.05 uur is op de Hagenkampweg Noord een 53- jarige bromfietser uit Eindhoven gecontroleerd. Hij viel op door zijn slingerend rijgedrag. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,40 pro mille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en een proces-verbaal. Zaterdagmorgen omstreeks 6.45 uur is op de Pastoriestraat een 27- jarige automobilist uit Helmond gecontroleerd. Hij blies 0,70 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een geldboete van fl. 400,- opgelegd.

Eindhoven: Mishandeling
Zaterdagmorgen omstreeks 1.15 uur zag een politiesurveillance op de ten Hagestraat dat de 22- jarige man uit Eindhoven een hem passerende voorbijganger in het gelaat sloeg. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Verdachten diefstal tas aangehouden
Zaterdagmorgen zijn in een horecagelegenheid aan het Stratumseind twee mannen, 19 en 25 jaar, uit Boxtel aangehouden. Even daarvoor namen zij een handtas van een 19- jarige vrouw uit Geldrop weg. Getuigen die dat zagen hielden de mannen aan en waarschuwde de politie. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Vernieling ruit
Zaterdagmorgen om 6.00 uur is op de Wouwermanstraat een 39- jarige man uit Helmond aangehouden. Getuigen zagen dat hij daar een ruit van een woning ingooide en waar-schuwden de politie. De man is overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Alcohol
Zaterdagmorgen om 2.10 uur is op de Kanaaldijk Noord West een 20- jarige automobilist uit Helmond aangehouden. Omstreeks 2.00 uur had een politiesurveillance, die de man in een auto aantrof, gewaarschuwd niet te gaan rijden, omdat hij gedronken had. Bij controle blies de man 1,40 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Vechten
Zaterdagmorgen omstreeks 3.10 uur is op de Kasteellaan een 17- jarige jongen uit Helmond aangehouden. Hij was daar betrokken bij een vechtpartij. Toen de politie hen scheidde be-gon de jongen te schelden en weigerde hij te vertrekken. Na zijn aanhouding is de verdachte overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Mishandeling
Zaterdagmorgen om 3.10 uur is op de Havenweg een 18- jarige man uit Helmond aan-gehouden. Een politiesurveillance zag dat de man zich daar met nog een aantal personen luidruchtig en agressief gedroeg tegen het overige publiek. Plotseling sloeg de verdachte, zonder dat daartoe reden was, een 22- jarige man uit Helmond in zijn gezicht. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eersel: Alcohol
Vrijdagavond omstreeks 18.35 uur is op de Kerstraat een 26- jarige automobilist uit Hapert gecontroleerd. Hij was daar met zijn auto tegen een vrachtauto gereden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies 0,65 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Oirschot: Inbraak in woning
Vrijdag tussen 18.45 en 20.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Agnes van Kleefstraat. Toegang tot de woning is verkregen na het forceren van de voordeurslot. Uit de woning zijn een video en fototoestel weggenomen.

Gemert: Inbraak in woning
Vrijdag tussen 18.00 en 23.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Willem de Haas-straat. Aan de achterzijde is een rolluik geforceerd. Uit de woning zijn Perzische tapijten, Swarowskikristal en geld gestolen.

Waalre: Aanrijding met gewonde
Vrijdagavond omstreeks 23.25 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Nassaustraat Emmastraat een 21- jarige bromfietster uit Valkenswaard gewond. Zij reed daar over de Emmastraat naar genoemde kruising. Gekomen op de kruising verleende zij geen voorrang aan de van rechtskomende 56- jarige automobilist uit Eindhoven. De bromfietster liep enkele schaafwonden en kneuzingen op aan haar been. Haar 20- jarige duopassagier uit Aalst bleef ongedeerd.

Nuenen: Man gooit met glas
Vrijdagavond om 23.55 uur is op de Parkstraat een 33- jarige man uit Nuenen aangehouden. Een politiesurveillance zag dat daar een vechtpartij gaande was. De Nuenenaar die daar bij betrokken was liep weg, doch keerde zich om en gooide een glas naar het groepje personen. Direct daarop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Mierlo: Diefstal uit een woning
Tussen vrijdagavond 21.30 en zaterdagmorgen 1.00 uur zijn er uit een woning aan de Broek-straat, sieraden, geld en enkele pasjes gestolen. Toegang tot de woning is verkregen na het verwijderen van een lichtkoepel.

Maarheeze: Inbraak in woning
Tussen vrijdagmorgen 6.15 en zaterdagmorgen 1.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Bruine Akkers. Aan de achterzijde is een raam geforceerd. Onbekend wat er uit de woning is weggenomen.

Duizel: Inbraak in woning
Tussen vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagmorgen 1.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Oude Kerkstraat. Aan de achterzijde is een bovenlicht geforceerd. Uit de woning zijn twee cameras, een gsm, horloge, sieraden en geld gestolen.

Bergeijk: Alcohol
Zaterdagmorgen omstreeks 2.10 uur is op de Witrijtseweg een 29- jarige automobilist uit En-geland gecontroleerd. Een politiesurveillance zag hem daar rijden met een lekke voorband. Hij bleek gedronken te hebben. Aan het politiebureau blies hij 2,10 pro mille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 12 uur en een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie