Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 16-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 16-12-2000 2ePersberichtzaterdag16december2000

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen vrijdagavond 23.45 en zaterdagmorgen 8.00 uur is er vanaf de Badelochstraat een rode personenauto, Opel Corsa, kenteken GS-BN-92, gestolen.

Eindhoven: Diefstal schoudertas
Zaterdagmiddag omstreeks 12.10 uur is er van een 43- jarige vrouw uit Mierlo haar schou-dertas gestolen. Tijdens het passen van kleren in een winkel op de Demer is de tas wegge-nomen. In de tas zaten enkele pasjes, persoonsbescheiden en een paar honderd gulden.

Eindhoven: Diefstal portemonnee
Zaterdagmiddag tussen 12.00 en 12.30 uur is op de Woenselse Markt een 63- jarige vrouw uit Eindhoven slachtoffer geworden van diefstal van haar portemonnee. Toen zij wilde afre-kenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zat ruim honderd vijftig gulden.

Helmond: Flitspaal in brand
Afgelopen nacht is er een flitspaal op de Geldropseweg gedeeltelijk vernield. Een autoband, die om de paal lag, is in brand gestoken. De kast is beschadigd.

Helmond: Diefstal uit winkel
Zaterdagmiddag omstreeks 13.00 uur is in een winkel aan de Dijksestraat een 30- jarige man uit Helmond aangehouden. Het winkelpersoneel zag dat de man goederen ter waarde van fl. 39,43 wegnam en deze niet afrekende. Zij waarschuwden de politie. De man is overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt

Westerhoven: Inbraak in schuur
In de afgelopen nacht is er ingebroken in een schuur aan de Borkelsedijk. Het hangslot van de deur is vernield. Uit de schuur zijn 3 aftakassen, een boormachine, een slijptol en een topstang gestolen.

Netersel: Inbraak in caravans
Afgelopen week zijn er twee caravans aan de Ruttestraat opengebroken. Uit de caravans verdwenen, videoapparatuur, 2 kachels, 2 draagbare radios en een spelcomputer.

Deurne: Diefstal aanhangwagen
Tussen vrijdagavond 19.00 en zaterdagmorgen 10.00 uur is er vanaf een vakantiepark aan de Biesheuvelweg een witte Solide aanhangwagen met huif, gestolen. In de aanhangwagen lagen drie aircos van het merk Q-air.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie