Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Viering lustrum Natuur en Milieu Educatie Maassluis

Datum nieuwsfeit: 16-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

6-12-2000

Kerst bij het NME

In december 2000 bestaat het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (NME) in Maassluis 5 jaar. Dit lustrum wordt samen met de Vrienden van het NME gevierd op zaterdag 16 december in het NME-Centrum aan de Havenstraat. Iedereen kan die dag komen om bij een gezellige kerstsfeer kerststukjes te maken van natuurlijke materialen. Er wordt chocolademelk geschonken en de kerstman komt hoogstpersoonlijk op bezoek. Ook is er een levensgrote kerststal.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom, kinderen onder de zes jaar graag onder begeleiding. De kosten bedragen twee gulden per persoon en iedereen mag een kerststukje maken. Belangstellenden moeten zich wel van tevoren even aanmelden. Dat kan bij het informatiecentrum in de hal van het stadhuis, of telefonisch via telefoon 010 - 5931931. Wie mee wil doen, kan 0p 16 december op vier verschillende tijden terecht: om 10.00 uur, om 11.00 uur, om 12.00 uur of om 13.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie