Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw informatiecentrum voor de Gelderse Poort

Datum nieuwsfeit: 17-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Nieuw informatiecentrum voor de Gelderse Poort

In het Natuurmuseum Nijmegen is vanaf zondag 17 december een informatiecentrum voor de Gelderse Poort ingericht. Het nieuwe informatiecentrum laat verschillende aspecten van dit natuurgebied zien: van natuurontwikkeling en rivierdynamiek tot geologie en bijzondere flora en fauna. Recreanten, natuurliefhebbers, maar ook scholieren kunnen hier terecht voor de laatste ontwikkelingen in de beverpopulatie, determinatie van gevonden stenen, wandel- en fietsroutes en nog veel meer!

De Gelderse Poort is het rivierengebied tussen Arnhem, Nijmegen en het Duitse Emmerik. Door verschillende natuurontwikkelingsprojecten trekt het gebied een groeiende stroom recreanten. Om goed ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie