Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatieavond openluchtzwembaden Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Stadskanaal

Presentatieavond openluchtzwembaden

5 december 2000

Door verschillende partijen worden er op dit moment plannen ontwikkeld voor de toekomst van de openlucht zwemmogelijkheden in onze gemeente. Op maandag 18 december organiseert de gemeente een speciale presentatie-avond. Tijdens deze bijeenkomst krijgen alle plannenmakers 15 minuten de gelegenheid om hun plan te presenteren en het aan het college aan te bieden. De ingeleverde plannen worden vervolgens beoordeeld aan de hand van de door de gemeenteraad gestelde kaders.

Daarna neemt het college een principebesluit, waarna de commissie Welzijn om advies gevraagd wordt. De indieners van de plannen kunnen dan gebruik maken van het spreekrecht om hun plan (in 5 minuten) nogmaals uit de doeken te doen voor de commissieleden. Daarna stuurt het college een definitief voorstel naar de gemeenteraad.

De presentatieavond wordt georganiseerd in het Theater Geert Teis, de avond begint om 19.30 uur. Iedereen die op deze avond een plan wil presenteren moet zich uiterlijk 12 december aanmelden bij de heer Gerrits van de afdeling OCSW van de gemeente (tel. 0599 - 631631).

© Gemeente Stadskanaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie