Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium Economisch Beleidsplan Nijmegen 2000-2005

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Minisymposium op 18 december

Economisch Beleidsplan Nijmegen 2000-2005

Het college van B&W heeft op 12 december het nieuwe economische beleidsplan Nijmegen 2000-2005 vastgesteld. Hierin zijn de gemeentelijke beleidslijnen op het terrein van economische zaken geactualiseerd. Het beleidsplan is tot stand gekomen door middel van een interactief proces, waarin bedrijven, intermediaire en overkoepelende organisaties, onderwijsinstellingen, andere overheden en commissieleden hebben deelgenomen.

Naast een traditionele sociaal-economische analyse, waarin de belangrijkste elementen, trends en ontwikkelingen voor de economische positie van Nijmegen worden geanalyseerd, heeft een vijftal thematische werkgroepen en een zeer brede klankbordgroep bijgedragen aan de inhoudelijke oplading ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie