Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 18-12-2000 Mediaberichten maandag 18 december 2000 (laatste berichten)

YSSELSTEYN Aanrijding onder invloed

YSSELSTEYN Een 42-jarige automobilist uit Eindhoven is zondagmiddag aangehouden met teveel alcohol op achter het stuur nadat hij een verkeersongeval had veroorzaakt op de Deurneseweg. De man raakte de macht over het stuur kwijt en belandde in een greppel nadat hij voor een tegenligger wilde uitwijken. Na ademanalyse op het bureau kreeg de man een rijverbod opgelegd voor 4 uur. Hem werd een transactie van fl 400,= aangeboden die hij meteen betaalde. De beide inzittenden, een 39-jarige vrouw uit Boxtel en een 35-jarige man uit Eindhoven raakten bij het ongeval gewond en werden naar het ziekenhuis vervoerd. Na behandeling in het ziekenhuis konden beiden naar huis.

KESSEL-EIK Hennepplantage aangetroffen

KESSEL-EIK De politie heeft vanmorgen een inval gedaan in een woning aan de Maasstraat en daarbij een grote zeer professionele hennepkwekerij aangetroffen. Er zijn twee aanhoudingen verricht en er werden naar schatting circa 10.000 hennepplanten in beslag genomen. Verder werden randapparatuur en grondstoffen gevonden, zoals assimilatielampen (circa 500), aggregaat, electriciteits- en watervoorzieningen, plantenbakken enzovoorts. De politie is vandaag begonnen met ruimen maar gezien de hoeveelheid zullen deze werkzaamheden morgen worden voortgezet. Tijdens de inval werden een 28-jarige Pool en een 39-jarige inwoner van Blerick gearresteerd. Beiden zijn ingesloten ten behoeve van het onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie