Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Walhalla wint KUS-Awards

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht (18 december 2000)

Walhalla wint KUS-Awards

Dinsdag 12 december jl heeft het Walhalla-project van het Van Hall Instituut uit Leeuwarden samen met Wageningen Universiteit en Hogeschool Larenstein uit Velp/Deventer twee KUS-Awards in de wacht gesleept. Zowel de vakjury als de publieksjury oordeelden dat Walhalla, projectleider Wiebe Nijlunsing, een wezenlijke bijdrage levert aan de innovatie van de Nederlandse agrokennis-infrastructuur. KUS, een innovatieprogramma waarvan de naam staat voor 'kennis uit het stopcontact', heeft vier jaar lang ICT-projecten ondersteund. Met de awardtoekenning is het programma symbolisch afgesloten. Nijlunsing nam tijdens de feestelijke uitreiking in het Onderwijsgebouw in Wageningen de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie