Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

berichten van maandag
16:19 maandag 18 december 2000

Martin Panman
0651611628

Auto tegen boom
EEXTERVEEN. Zondagmorgen gebeurde er een eenzijdig ongeval op de Dorpsstraat in Eexterveen. Een 81 jarige automobilist uit die plaats raakte met zijn auto in de flauwe bocht van de weg. Hij verloor de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De auto was total loss.

CV ketels gestolen
ASSEN. Dit weekeinde zijn 2 cv ketels uit in aanbouw zijnde woningen gestolen. De HR ketels van het merk Agpo, type ecotronic HR 127A verdwenen uit woningen aan de Holte in Assen. Aan de achterkant van de woningen werd een deur opengebroken, waarna de cv ketels uit de woningen gehaald zijn. Via een steigerplank en met behulp van een kruiwagen werden de kachels over een hek gekruid. Op de van Heuven Goedhartlaan liet men de kruiwagen achter om vervolgens met een auto verder te gaan.

Gewond door strijker
NIJEVEEN. Een 7 jarig jongetje is zondag tegen 12.00 uur aan zijn gezicht gewond geraakt, omdat hij een strijker in het gezicht gegooid kreeg. De jongen liep daardoor een diepe vleeswond op en moest daarvoor behandeld worden in het ziekenhuis in Meppel en vervolgens in een ziekenhuis in Zwolle. De jongen liep achter in de tuin van zijn ouderlijke woning aan de Lijsterstraat in Nijeveen toen het gevaarlijk vuurwerk werd gegooid. Wie het heeft gegooid is niet bekend.

Snelkraak.
ASSEN. Bij een snelkraak bij een winkel aan het Koopmansplein in Assen is zondagmorgen een vitrine leeg geroofd met daarin gouden sieraden. Een ruit van de voordeur werd vernield, waardoor men naar binnen kon. Een vitrinekast werd eveneens vernield en daar werden de sieraden uitgehaald. De schade loopt in de duizenden guldens.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie