Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 18-12-2000
Persbericht district Maasland

MOTORRIJDER GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Zondagmiddag is een 26-jarige motorrijder uit Oss gewond geraakt bij een ongeval. De man reed over de Nieuwe Hescheweg in Oss. Op de kruising met de Titus Brandsmalaan kwam hij in aanrijding met een auto bestuurd door een 49-jarige man uit Lith. De motorrijder is met verschillende botbreuken overgebracht naar een ziekenhuis in Oss.

INBRAAK WONING, Heeswijk Dinther

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Lariestraat in Heeswijk Dinther. Een deur werd opengebroken. Nog onbekend is wat er is gestolen.

AUTO GESTOLEN, Vinkel

Zondagavond is vanaf de van Rijckevorselweg in Vinkel een grijze Nissan Patrol gestolen. Het kenteken van de auto is VL-29-ZY.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Zondagavond is een 23-jarige automobilist uit Oss gewond geraakt bij een ongeval. De man is door nog onbekende reden met zijn auto op de Heihoeksingel in Oss tegen een boom gereden. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

MAN AANGEHOUDEN, Nistelrode

In de nacht van zondag op maandag is een 36-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man had bij een ex-vriendin in Nistelrode een ruit van haar woning ingegooid. Ook had bij in de omgeving van de woning de een band van een auto lekgestoken. Een man die hem aansprak bedreigde hij met een scherp voorwerp. Ook ter plaatse gekomen politiemensen bedreigde hij met het steekwapen. De man uit Eindhoven kon door de politiemensen worden overmeesterd. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie