Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Molukker Willem gaat weer naar het Binnenhof

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Molukker Willem gaat weer naar het Binnenhof

Omdat het geweld op de Molukken onverminderd voortduurt;

Omdat hij niet tevreden is over de opstelling van de Nederlandse overheid;

Omdat hij zich grote zorgen maakt om zijn volk;

En omdat het de hoogste tijd is dat mensenlevens weer belangrijker worden dan economische en politieke belangen&&&&&&&..

Daarom zal Willem Haurissa weer met zijn plastic stoel en zwarte bord met boodschap plaats nemen op het Binnenhof. Nu echter niet dagelijks maar één dag in de week. Op deze ene dag in de week zal hij gedurende lange tijd de politiek in Den Haag herinneren aan de situatie op de Molukken.

Ook doet hij bij deze een oproep richting alle Nederlandse bedrijven en instellingen die (op economisch gebied) invloed kunnen uitoefenen op de Indonesische politiek, om deze aan te wenden en zodoende mee te werken aan stopzetting van het geweld op de Molukken.

De situatie daar duurt al veel te lang en het is duidelijk dat dit alles te maken heeft met politiek, geld en macht. Deze blijken het steeds te winnen van mensenlevens. Hoe is dit toch in Godsnaam mogelijk!

Willem is maandag te vinden op het Binnenhof tussen 09.00 en 20.00 uur. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer: 06 222 80 917.

atas nama Willem haurissa - Almère

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie