Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van zondag op maandag
10:43 maandag 18 december 2000

Martin Panman
0592-383211

Paardentrailer tegen lichtmast

EMMEN. Op de Nieuw Amsterdamsestraat in Emmen gebeurde vannacht een eenzijdig ongeval. Een 26 jarige automobilist uit Ter Apel reed met zijn auto, met daarachter een paardentrailer gekoppeld over de Nieuw Amsterdamsestraat. De auto kwam met de rechterwielen in de berm en begon daardoor te slingeren. De combinatie slipte 180 graden en kwam tegen een lichtmast tot stilstand. De auto was totall loss en de trailer, die leeg was, werd zwaar beschadigd evenals de lantaarnpaal

Doorrijden na aanrijding

EMMEN. Een 43 jarige inwoner van Emmen zat zondagmiddag in zijn woning aan de Dilgt te Emmen. Daar hoorde hij een luide knal. Vanaf zijn balkon zag hij dat zijn personenauto was aangereden, en dat de bestuurder daarvan met hoge snelheid weg reed. Hij kon echter het kenteken nog noteren. De rechtervoorkant van zijn auto was beschadigd. Naar aanleiding van het opgenomen kenteken stelt de politie een verder onderzoek in.

Verkeerd voorgesorteerd

EMMEN. Een 19 jarige inwoner van Assen wilde zondagavond in zijn auto rechtdoor rijden op de kruising Hondsrugweg / N381 en Weerdingerstraat. Hij reed echter over de rijstrook geldig voor het verkeer dat linksaf slaat. Het verkeerslicht dat op groen stond was alleen gelding voor het linksafslaand verkeer. Op de kruising ontstond een aanrijding met een andere auto. De bestuurder daarvan, een 39 jarige inwoner van Emmen raakte gewond. Hij werd met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. Beide autos werden zwaar beschadigd.

Container in brand

SMILDE. Zondagavond brak er brand uit in een papiercontainer aan de Molenwijk in Smilde. De brandweer bluste de brand.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie