Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijf ton voor cultuurtoerisme

Datum nieuwsfeit: 18-12-2000
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

VIJF TON VOOR CULTUURTOERISME

Om cultuurtoerisme te bevorderen hebben Gedeputeerde Staten bijna een half miljoen gulden ( 222.000,-) toegekend voor een aantal projecten. Het gaat vooral om jaarlijks terugkerende grootschalige culturele evenementen, die de cultuurtoeristische aantrekkingskracht en concurrentie-positie van de regio kunnen versterken en de economische betekenis van cultuurtoerisme vergroten.
Het ontwikkelen en optimaliseren van het cultuurtoeristisch product is een van de speerpunten binnen het toeristisch beleid van de Provincie Limburg. In overleg met de betrokken organisaties heeft de Provincie gezocht naar mogelijkheden voor afstemming en samenwerking, toeristische inbedding en het inzetten van professionele marketing- en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie