Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwde internetsite IFN Finance

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Vernieuwde internetsite IFN Finance

Rotterdam, 18 december 2000 - Maximale liquiditeitsruimte vergroot de slagvaardigheid van uw organisatie en stelt u in staat te bouwen aan toekomstperspectieven. IFN Finance B.V. biedt ambitieuze ondernemers aantrekkelijke financiële diensten aan via de geheel vernieuwde internetsite: www.ifnfinance.nl.

IFN Finance, 100% dochteronderneming van ABN AMRO Bank N.V., is actief op het gebied van onder meer financiering, debiteurenrisicodekking en debiteurenbeheer. Op de vernieuwde internetsite worden de verschillende mogelijkheden helder uiteengezet. Heeft u behoefte aan meer liquiditeitsruimte? Na het doorlopen van een on line adviesmodel wordt direct duidelijk of de dienstverlening van IFN ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie