Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie mystery call onderzoek onder woningcorporaties

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Response Partners Marktonderzoek presenteert mystery call onderzoek onder woningcorporaties

Breda, 19 december 2000 - Response Partners Marktonderzoek, specialist in onderzoek en advies gericht op het verbeteren van klantcontacten, maakt de resultaten bekend van een onderzoek naar het niveau van (telefonische) dienstverlening onder twintig kleine, middelgrote en grote woningcorporaties in Nederland. Het onderzoek leverde een interessante benchmark op met betrekking tot de gemiddelde telefoonprestaties binnen de volkshuisvestingssector. De resultaten bieden de deelnemers waardevolle aanknopingspunten ter verbetering van hun klantvriendelijkheid.

Gedurende een periode van vier weken voerden onderzoeksmedewerkers 'mystery calls' met deelnemende woningcorporaties. Deze gesprekken werden vervolgens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie