Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woningcorporaties starten De Woonplaats

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WONINGCORPORATIE DE WOONPLAATS
www.de-woonplaats.nl

hond uitlaten, tuinonderhoud, alles via de woningcorporatie

Van boodschappen doen, de tuin onderhouden tot de hond uitlaten! De Woonplaats richt samen met corporaties en thuiszorginstelling nieuwe organistie op.

Vanaf 1 januari 2001 starten de woningcorporaties De Woonplaats in Groenlo, Wooncom in Emmen en Woonconcept in Meppel samen met de thuiszorgorganisatie Icare in Zwolle met een nieuwe vorm van dienstverlening.

Service Thuis
Onder de naam ServiceThuis hebben De Woonplaats, Wooncom, Woonconcept en Icare een nieuwe organisatie opgericht. De nieuwe stichting bemiddelt tussen vraag en aanbod. Men kan hierbij denken aan huishoudelijk hulp, boodschappenservice, maaltijdservice en allerlei klussendiensten zoals schilderwerk, tuinaanleg en tuinonderhoud.

24 uur per dag bereikbaar
ServiceThuis werkt volgens een abonneeformule. Abonnees kunnen 24 uur per dag, zeven dagen per week met al hun vragen bij ServiceThuis terecht en krijgen de gevraagde dienstverlening vervolgens geleverd.

Netwerk van mensen
ServiceThuis beschikt over een breed netwerk van vakbekwame en betrouwbare mensen die een prima service en kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs.

ServiceThuis voor tweeverdieners met weinig tijd Maar ook voor senioren met minder mogelijkheden.

ServiceThuis is zowel bestemd voor mensen die behoefte hebben aan comfortabel gemak als voor mensen die door hun drukke werkzaamheden geen tijd hebben om alles zelf te regelen. ServiceThuis is ook een uitkomst voor hen die een extra handje nodig hebben omdat zij zelf niet alles (meer) kunnen doen.Kortom, ideaal voor zowel senioren als jongere mensen met een druk bestaan.

Gratis abonnement voor huurders
Normaal gesproken vraagt ServiceThuis een bedrag voor de bemiddeling middels een abonnement. Huurders van bovengenoemde corporaties zijn automatisch abonnee. Alleen bij afname van diensten betalen zij het daarvoor geldende tarief.

Vanaf medio 2001 ook voor bewoners-eigenaren
Medio 2001 kunnen ook particulieren zich abonneren op ServiceThuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Persvoorlichting De Woonplaats: 0544-476154 of 06-53691614

19 dec 00 10:51

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie