Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verzoek bouwen woningen gemeente Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling van bestemmingsplanvoorschriften

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend, dat door de heer R.G. van Dongen een verzoek is ingediend voor het bouwen van woningen, een winkel en magazijn op het perceel Kerkstraat 10. Hiervoor is vrijstelling van de voorschriften van het bestemmingsplan "Berkel Centrum" nodig.

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling te verlenen door toepassing van artikel 4, lid 4. Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het bouwplan met ingang van 21 december 2000 tot 11 januari 2001 voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Vergunningen en Toezicht van 08.30 uur tot 13.00 uur. (De afdeling is week 52 gesloten)
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA BERKEL EN RODENRIJS.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie