Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Postbus 4240 Politie Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 19 december 2000

Man komt met benen in snijmachine Leiden Op maandag 18 december rond 09.00 uur raakte een 18-jarige Leidse werknemer met beide benen in een snijmachine van een schuimfabriek aan de Zaalbergweg. De man raakte daarbij aan beide benen ernstig gewond. Hij is overgebracht naar het LUMC. Personeel van de traumahelicopter verleende assistentie. Het ongeval gebeurde toen de man pakken schuim met de snijmachine in plakken aan het snijden was. De arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Alcohol vermindert je reactievermogen in het verkeer Leiden Dat alcohol invloed heeft op je reactievermogen in het verkeer ondervond maandag 18 december rond 09.00 uur een 49-jarige Leidse automobiliste. Zij was niet meer in staat om op de Langegracht op tijd te stoppen voor een auto die was gestopt voor een rood verkeerslicht. Een lichte aanrijding was het gevolg. De politie rook een alcohollucht en liet de automobiliste een ademanalyse afleggen. Zij bleek te komen aan 750 ug/l. ( de limiet is 220 ug/l.). De politie heeft het rijbewijs van de vrouw ingenomen.

Motorrijder loopt beenbreuk op Leiden Door nog onbekende oorzaak raakte maandag 18 december rond 11.15 uur een 29-jarige Leidse motorrijder op de Maresingel de controle over zijn motor kwijt. Hij raakte een paaltje langs het trottoir en kwam ten val. De man brak daarbij zijn been. Hij is overgebracht naar het LUMC.

Inbraak in drie woningen Nieuwerkerk aan den Ijssel In de nacht van zondag 17 op maandag 18 december werd ingebroken in een woning aan de Zilvermos en twee woningen aan de Schildmos.De inbrekers kwamen binnen door in een raamlijst gaten te boren en via deze gaten de sluitboompjes van de ramen te ontsluiten. Voornalsnog wordt een klein geldbedrag, een organizer, portefeuilles en een mobiele telefoon vermist.

Onbekende steken afvalcontainer in de brand Zevenhuizen Onbekenden staken maandag 18 decemer rond 21.40 uur een afvalcontainer in de brand in een steeg naast een bakkerij aan de Dorpsstraat. Een houten luik van de bakkerrij vatte vlam. Een omwonende wist de beginnende brand met een brandblusser te doven. De brandweer zorgde ervoor dat het vuur geen kans meer kon krijgen. De bakkerij heeft behoorlijke rookschade opgelopen.

Verkeersongeval letsel Gouda Op de Verzetslaan reed op 18 december, omstreeks 22.40 uur een 17-jarige Goudse in de richting van de Rutgerstraat. Zij nam een verkersdrempel met hoge snelheid en had daardoor haar bromfiets niet onder controle. Zij kwam te val en met een hoofdwond en een hersenschudding werd naar het ziekenhuis afgevoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie