Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.30 uur
Alcoholcontrole

MAARN In het kader van de Heuvelrug rijdt alcohol vrij heeft de politie maandag een controle gehouden aan de Amersfoortseweg. Daarbij werden bestuurders van 126 voertuigen gecontroleerd. Een 38-jarige inwoner van Doorn is aangehouden. De man had een alcoholpromillage van 0,8. Hij heeft een boete gekregen van vierhonderd gulden en een rijverbod van twee uur.

Woningbrand Maarn

MAARN In een schuurtje aan de Vossenlaan in Maarn is in de nacht van maandag op dinsdag brand uitgebroken. De schuur staat in verbinding met de woning. De bewoner, een 61-jarige man, was bang dat de brand zou overslaan en heeft zijn 93-jarige buurvrouw via een ingeslagen raam uit de naastgelegen woning gehaald. Daarbij heeft de man zichzelf en de vrouw verwond als gevolg van glasscherven. De brandweer heeft het vuur geblust. Over de schade is nog niets bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie