Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kolibri wint prestigieuze Gouden Z Award

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Kolibri wint prestigieuze Gouden Z Award
van het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemers

Zelfpromotie van drukkerij van zelfklevende etiketten uit s-Heerenberg levert vele nieuwe opdrachten op

s-Heerenberg, 18 december 2000 Tijdens het Gouden Z Award 2000 Gala van het Koninklijk Nederlands Verbond van Grafische Ondernemers is afgelopen vrijdag de Gouden Z Award in de categorie zelfpromotie toegekend aan Kolibri, producent van zelfklevende etiketten. De jury was onder de indruk van het stijlvolle corporate boekje Het zelfklevende etiket volgens Kolibri , waarmee het bedrijf op geraffineerde wijze haar aanwezigheid in het hoogste markt- segment kenbaar maakt. Ook de daarop geïnspireerde web site, met de mogelijkheid straks zelf on-line een etiket samen te stellen, werd hoog door de jury ingeschat.

Voor concept en realisatie van de bekroonde onderdelen tekenen corporate communicatie en PR adviesbureau Wisse Kommunikatie te Arnhem en studio voor grafische vormgeving Design Raymann te Dieren. De internetsite werd ontworpen en gebouwd door Netivity uit Zwolle.

De promotie-activiteiten van Kolibri ondersteunen een belangrijke investering in de ILMA 340 hybride drukpers waarmee het bedrijf de bovenkant van de markt nog beter kan bedienen. Kolibri heeft sinds afgelopen april als enige drukker in de Benelux de beschikking over deze volstrekt unieke pers waarmee het mogelijke is op een bandbreedte van 340mm boekdruk, zeefdruk, foliepregen, lamineren, lakken, stansen en perforeren in één drukgang te combineren. Met deze drukpers manifesteert Kolibri zich duidelijk als zelfklevende etikettenspecialist in het hogere, industriële marktsegment.

"De toekenning van de Gouden Z Award sterkt ons in ons geloof met onze nieuwe corporate profilering de goede weg te zijn ingeslagen", aldus Kolibri s commercieel manager Paul Holland. "Dit wordt ook nog eens onderstreept door de vele aanvragen voor offertes van nieuwe opdrachtgevers die wij dagelijks mogen ontvangen".

Zie ook www.kolibri.nl

Voor meer informatie:

BV Kolibri Etikettenfabriek
Paul Holland
Tel. 0314.67.61.15
Email: holland@kolibri.nl

Wisse Kommunikatie
Marieke van Limburg Brouwer
Tel. 026.443.15.23
Email: communications@wisse-worldcom.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie