Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reisverzekering via skiverzekering.nl en zonverzekering.nl

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht.

Met www.skiverzekering.nl (en www.zonverzekering.nl) is assurantiekantoor Advies Verzekerd! een nieuwe weg naar de implementatie van E-business in de verzekeringsbranche ingeslagen.

Op de twee nieuwe sites www.skiverzekering.nl en www.zonverzekering.nl kan men 24 uur per dag en 365 dagen per jaar direct een reisverzekering van Elvia afsluiten. De polis draait de klant thuis op zijn eigen printer uit, de betaling kan met een automatische incasso via de maatschappij of via Advies Verzekerd!

Het belangrijkste is dat de klant direct verzekerd is en direct op reis kan.

Bij schade wordt men met raad en daad bijgestaan door Advies Verzekerd! zodat een goede balans tussen de oude en de nieuwe economie ontstaat. Er kunnen 4 verzekeringen via de sites worden afgesloten: een kortlopende reisverzekering, een doorlopende reisverzekering, een annuleringsverzekering en een reisverzekering voor degenen die net iets langer naar het buitenland gaat (voor bijvoorbeeld werk of studie).

De sites zijn ideaal voor mensen die vanuit huis nog even een reisverzekering willen sluiten. Men is immers niet meer afhankelijk van openingstijden van verzekeringstussenpersonen, banken of maatschappijen. De klant hoeft er de deur niet meer voor uit, hij hoeft niet meer in de rij te staan, hij kan zelfs vanuit het buitenland de reisverzekering nog regelen, immers, alles wat nodig is, is een internetaansluiting en een printer. Ook al is men aan de andere kant van de wereld, Advies Verzekerd! staat voor de klant klaar.

Advies Verzekerd! was in 1999 al de eerste in Nederland die premievergelijkingen via internet verzorgde met de site www.premiefoon.nl, nog steeds zijn zij de enige premievergelijker die de meest objectieve vergelijkingen verstrekt. De Premiefoon® laat zoals de meesten doen niet alleen de tarieven zien van de maatschappijen waarmee zij samenwerkt, ook de tarieven van de concurrenten krijgt u bij de Premiefoon® gewoon te zien. De Premiefoon® verstrekt premie- en voorwaardenvergelijkingen voor auto,- en ziektekostenverzekeringen. De mogelijkheid motorfietsverzekeringen te vergelijken volgt binnenkort

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie