Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 19-12-2000 Persberichten district Maastricht
dinsdag 19 december 2000

District Maastricht

Meerssen, snelheidscontroles

De politie van Meerssen heeft heeft maandag tussen 09.30 uur en 15.15 uur diverse snelheidscontroles gehouden in haar bewakingsgebied. Zo werd met de radarwagen gecontroleerd op de Bunderstraat, de Beekstraat, de Hulserstraat, de Sint Catharinastraat en de Klinkenberg. In totaal passeerden 590 voertuigen de radarwagen. Daarvan reden er 33 te hard. De hoogste snelheid werd gemeten op de Hulserstraat waar een auto 77 km per uur reed.

Maastricht, project veilig op de fiets.

In het kader van de verkeersveiligheidsactie -Veilig op de fiets- hield de politie van Maastricht maandagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur aan de Scharnerweg een (brom-)fietscontrole. Ongeveer 60 brom- en snorfietsen werden uitgebreid gecontroleerd hetgeen 26 bekeuringen opleverde terzake kleine technische gebreken, te hoge constructiesnelheid (opgevoerd) en het niet hebben of kunnen tonen van het vereiste bromfietscertificaat.

Schin op Geul, inbraak woning.

Maandagavond vond tussen 18.00 uur en 20.30 uur een inbraak plaats in een woning aan de Grachtstraat in Schin op Geul. Aan de achterzijde van de woning werd een tochtraampje geforceerd om binnen te komen. Uit de woning verdween een fototoestel.

Maastricht, politiebus tijdelijk afwezig.

De politiebus die aan de Parallelweg geplaatst is en dienst doet als inlooppunt voor het doen van aangiften en meldingen voor inwoners van Maastricht Noord-Oost, wordt tijdelijk gesloten. De bus zal in de periode van vrijdag 22 december te 17.00 uur tot dinsdag 2 januari aanstaande worden weggehaald.
De mensen worden voor het doen van aangifte verwezen naar de politiebureaus aan de Molensingel en/of de Prins Bisschopsingel. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0900 - 8844.

Maastricht, Opsporing Verzocht.

Maandagavond en dinsdagmiddag werd in het televisieprogramma Opsporing Verzocht een item uitgezonden betrekking hebbend op een overval op een automobilist uit Tilburg gepleegd op woensdag 22 november op de Noorderbrug in Maastricht. Naar aanleiding van deze televisieuitzending heeft de politie van Maastricht in totaal 8 tips binnengekregen. Enkele daarvan zijn bruikbaar en vergen nader onderzoek. De Gouden Tip zit er vooralsnog niet bij.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie