Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Braziliaan Lerner ontvangt Prins Claus Prijs

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nationaal Dubo Centrum
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Braziliaan Lerner ontvangt Prins Claus Prijs

De Gouverneur van de Braziliaanse deelstaat Paraná, Jaime Lerner, heeft onlangs in Amsterdam de Prins Claus Prijs in ontvangst genomen. Jaime Lerner werd geëerd vanwege zijn inzet om de kwaliteit van het leven in de Braziliaanse metropool Curitiba te verbeteren.

Het Fonds Prins Claus Prijs is ingesteld om inzet op het snijvlak tussen cultuur en ontwikkelingssamenwerking te belonen en te stimuleren.
Jaime Lerner was jarenlang burgemeester van de stad Curitiba en wordt beschouwd als de architect van deze ecologische hoofdstad van Brazilië.

Zijn visie en de uitwerking daarvan in de praktijk zijn vastgelegd in de onlangs uitgebrachte videoproductie "Curitiba, een ontdekkingsreis naar de duurzame stad". Een interview met Lerner maakt deel uit van deze productie.
De video is verkrijgbaar bij het Nationaal Dubo Centrum (de kosten bedragen fl 65,00 exclusief btw). Online bestellen is mogelijk; telefonisch bestellen kan ook: afdeling Verkoop, telefoon (010) 412 47 66.

19 december 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie