Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Perscommunique gemeente Maassluis

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

22-12-2000

Perscommunique 19 december 2000

Experiment subsidiebeleid
Het college heeft het voornemen om het subsidiebeleid te herzien. In de vergadering van 19 december werd dan ook besloten om bij wijze van experiment, in een vroeg stadium te overleggen met de professionele instellingen Ambtelijk overleg met de instellingen in januari 2001 is nodig om inzicht te krijgen in ontwikkelingen voor 2002, die kunnen leiden tot een aanvraag voor een hogere subsidie. De resultaten van het overleg en de onderhandelingen én van gemeentelijk beleid worden opgenomen in de voorjaarsnota.

Investeringen theater Schuurkerk
Het voorzieningenniveau van Theater Schuurkerk behoeft deels vervanging en voldoet voor een ander deel niet meer aan de eisen die in deze tijd aan een theater worden gesteld. De noodzakelijke aanpassingen zijn ondermeer een gevolg van verscherpte ARBO-normen en ook de optredende artiesten stellen steeds hogere eisen. Het college gaat de gemeenteraad voorstellen akkoord te gaan met de besteding van het budget van f 100.000,-- (Euro 45.378,--) dat via de nota Kwaliteitsimpuls door de raad is aangewezen ten behoeve van voorzieningen in Theater Schuurkerk.

Onderzoek drugsgebruik
Het college heeft besloten een bedrag van 5.122,- (Euro 2.324,-) te verstrekken aan het Instituut voor Onderzoek naar Leefwijzen en Verslaving (IVO) voor een onderzoek naar frequent en problematisch drugsgebruik in de regio Nieuwe Waterweg Noord. De verkregen gegevens uit het onderzoek worden ter beschikking gesteld aan het Platform Verslavingspreventie. De kosten voor het onderzoek worden onttrokken aan het onderzoeksbudget.

Overige documenten:
Advies B en W 420 Investeringen Theater Schuurkerk

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie