Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vooruitgang in Zuid-Hollands actieprogramma sociaal beleid

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

19-12-2000

Vooruitgang in provinciaal actieprogramma sociaal beleid

De provincie Zuid-Holland heeft betekenisvolle stappen vooruit gezet met het zogeheten Actieprogramma Sociaal Beleid. Onlangs is een viertal concrete projecten van start gegaan: het sociaal mentoraat, interculturalisatie, sportprojecten en combineren van arbeid- en zorgtaken. Tevens worden brede, gebiedsgerichte programmas ontwikkeld waarin partijen uit de regio samenwerken. Gedeputeerde Staten (GS) rapporteren hierover in een voortgangsnota die ter advies zal worden voorgelegd aan de statencommissie Zorg, Cultuur en Sociale Zaken.

Algemeen doel van het programma Sociaal Beleid is het versterken van de sociale samenhang en bevorderen van maatschappelijke participatie van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie