Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 19-12-2000 3e persbericht 19 december 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw met drugs aangehouden
In haar woning aan de Kempensebaan is dinsdag om 15.30 uur een 28-jarige vrouw aangehouden. De politie was in haar woning voor een onderzoek naar drugs. Zij bleek achttien kleine bolletjes met vermoedelijk cocaïne in het bezit te hebben. De drugs zijn in beslag genomen.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Dinsdag is tussen 14.45 en 17.30 uur op de Fransebaan een snelheidscontrole gehouden. Van de 800 bestuurders reden er 38 te hard. De snelste reed 75 km/u. terwijl 50 toegestaan is.

Helmond: Drie verdachten mishandeling en bedreiging aangehouden Op de Deltaweg zijn dinsdag om 15.35 uur een 22-jarige Helmonder, een 19-jarige Helmondse en een 22-jarige Rotterdammer aangehouden. Zij worden ervan verdacht dat zij even daarvoor een 22-jarige Helmonder hadden mishandeld en bedreigd. Het slachtoffer was in winkelcentrum Brouwhorst aan het winkelen. Hij kwam de drie verdachten, die hij niet kent, tegen. Zonder enige aanleiding werd hij door de twee mannen in het gezicht geslagen en kreeg daardoor een bloedende wond aan een wenkbrauw. De drie verdachten liepen verder en het slachtoffer ging achter hen aan om opheldering te vragen. Toen hij vlak bij hen was bedreigde een van de mannen hem met een pistool. Het slachtoffer is naar het politiebureau gegaan. De politie kon de drie aanhouden. In het tasje van de 19-jarige vrouw zat een pistool.

Helmond: Bromfietster gewond bij aanrijding
Een 25-jarige vrouw uit Helmond is dinsdag om 17.40 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Leliestraat Hortensialaan. De vrouw reed met haar bromfiets over de Leliestraat vanuit de richting Broekwal. Vanuit tegengestelde richting kwam een 60-jarige Helmonder met zijn auto gereden. Hij wilde op de kruising linksaf de Hortensialaan inrijden. Hij liet hierbij de doorgang voor de bromfietster niet vrij waardoor een aanrijding ontstond. De vrouw is met klachten over been, nek en rug naar het ziekenhuis gebracht.

Helmond: Begeleider groot transport mishandeld
Een 45-jarige man uit Someren is dinsdag tussen 14.00 en 14.30 uur op de Kanaaldijk Zuid mishandeld. De man was bezig met het begeleiden van een groot transport. Het transport moest vanuit de Vossenbeemd de Kanaaldijk Zuid richting Someren opdraaien. De man uit Someren zette het verkeer vanuit Helmond stil om de manoeuvre mogelijk te maken. Twee mannen in een personenauto moesten ook stoppen. Zij waren het hier niet mee eens en wilden weer verder rijden. Daarbij raakten zij de man uit Someren aan de arm. Volgens de inzittenden van de auto sloeg hij tegen hun auto. Zij stapten uit en sloegen het slachtoffer enkele keren op het hoofd. Daarna reden ze weg. Het slachtoffer had hoofdpijn en enkele bulten op het hoofd.

Valkenswaard: Scholier na bedreiging aangehouden Dinsdagmorgen om 10.25 uur is in een school in Valkenswaard een 15-jarige Eindhovense jongen, leerling van de school, aangehouden. De jongen bedreigde een leraar met de dood en trapte een ruit van de school kapot. De jongen is ingesloten voor onderzoek. Er waren de laatste maand op school al vaker problemen met de jongen

Veldhoven: Jongen steelt van collegas
Een 15-jarige jongen uit Veldhoven is dinsdag om 18.05 uur aangehouden in een winkel aan de Rapportstraat. De jongen werkt in deze winkel. Hij werd betrapt toen hij in het personeelsverblijf geld uit de portemonnee van een collega pakte. Hij zou de afgelopen tijd vaker geld hebben weggenomen van zijn collegas. De jongen is voor onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie