Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond project vervanging riolering Lisse

Datum nieuwsfeit: 19-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Informatieavond project vervanging riolering 3e Poellaan, Vinkenlaan, Lijsterlaan en Elbalaan

Er is een conceptplan ontwikkeld voor het vervangen van de riolering in de 3e Poellaan, Vinkenlaan, Lijsterlaan en Elbalaan. Het gemengde rioolstelsel wordt vervangen door een gescheiden rioolstelsel en de wegen worden herstraat. Voor een goede werking van het stelsel wordt het pompgemaal in de Heereweg vervangen en verplaatst naar de 3e Poellaan. Verder worden in het kader van Duurzaam Veilig een aantal verkeersmaatregelen genomen: het gebied wordt ingericht als verblijfsgebied, er worden poortconstructies aangebracht en in de Lijsterlaan en de Vinkenlaan worden verkeersremmende maatregelen getroffen. De essen in de 3e Poellaan worden gekapt omdat het geen gezonde bomen meer zijn. Tenslotte is in het conceptplan opgenomen dat de lichtmasten in de Vinkenlaan en de Lijsterlaan worden vervangen.

Wij starten pas met de rioleringswerkzaamheden nadat de rotonde op de kruising Hoofdstraat (N208)-van Pallandtlaan is aangebracht. Naar verwachting is dit rond maart/april 2001. Ook bekijken wij de mogelijkheid om onze werkzaamheden te combineren met die van de gemeente Sassenheim.

Op dinsdagavond 19 december a.s. om 20.00 uur wordt in de raadzaal van het gemeentehuis voor de direct belanghebbenden een informatieavond gehouden. Er wordt dan een toelichting gegeven op de plannen. Wij nodigen belanghebbenden daarom uit bij deze avond aanwezig te zijn. De tijdens deze bijeenkomst gemaakte op- of aanmerkingen betrekken wij bij de planvorming.

Het conceptplan heeft reeds ter inzage gelegen maar in verband met het houden van de informatieavond verlengen wij de inspraaktermijn. Het plan ligt van 20 december 2000 tot en met 10 januari 2001 nogmaals voor u ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Weg- en Waterbouw. Gedurende deze periode kunt u zowel mondeling als schriftelijk uw reacties/bezwaren indienen. Uiteraard worden deze reacties, net als de reacties die tijdens de eerste termijn van terinzagelegging zijn binnengekomen, zorgvuldig behandeld en bij de planvorming betrokken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie