Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Instemming voorontwerp Bestemmingsplan 'Weerdinge' Emmen

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht: Instemming voorontwerp, 20 december 2000

Instemming voorontwerp Bestemmingsplan 'Weerdinge'

Het college van burgemeester en wethouders stemt in met het voorontwerp van het bestemmingsplan 'Weerdinge'. Het plan zal in januari 2001 gedurende vier weken ter inzage worden gelegd.

Op basis van het vooroverleg blijkt er waardering voor de wijze waarop er in Weerdinge vorm is gegeven aan het behoud, herstel en ontwikkeling van de ruimtelijke en functionele karakteristiek van Weerdinge. Wel wordt er vanuit dit overleg aandacht gevraagd voor het terugdringen van bedrijvigheid, het aantal en de plaats van sommige woningen en de ontwikkeling van kleinschalige recreatie. Deze aandachtspunten zijn verwerkt in de nota 'Vooroverleg & Inspraak'. Dit geldt eveneens voor de reacties die tijdens de inspraakavonden naar voren zijn gekomen.

Alle insprekers zullen schriftelijk op de hoogte worden gebracht van het inspraakresultaat en de verdere stappen in de procedure. Na de inzagetermijn zal het plan zal ter advisering worden voorgelegd aan de commissie Wonen en Ruimtelijke Ordening.Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie