Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Emmen blij met komst HCN

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht: HCN Callcentre opent in Emmen, 20 december 2000

Gemeente Emmen blij met komst HCN
HCN opent 7e callcenter in Emmen

De gemeente Emmen is zeer verheugd met de komst van één van de grootste callcenterbedrijven in Nederland, HCN, Hét Callcenter Netwerk. HCN opent eind januari 2001 een vestiging aan de Hooggoorns 32 op Kantorenpark Emmen. De nieuwe vestiging telt zo'n 50 werkplekken in het callcenter. Concreet betekent dit een 80-tal nieuwe banen.

HCN heeft al vestigingen in Almere, Breda, Enschede, Haarlem, Nieuwegein, Tilburg en vanaf januari 2000 dus ook in Emmen. Het bedrijf telt in totaal zo'n 1300 medewerkers. HCN biedt naast de callcenterwerkzaamheden ook een scala aan aanvullende diensten. Die diensten bestaan onder andere uit het geven van trainingen, het uitvoeren van marktonderzoek, het beheren van adresbestanden en detachering.

Info-avond "Werken in een callcenter"

Op 10 januari aanstaande wordt er door Arbeidsvoorziening Emmen een informatieavond georganiseerd over het werken in een callcenter. Ook HCN zal op die avond present zijn en met de presentatie 'een dag uit het leven van een callcentermedewerker' duidelijk weergeven wat er van een baan als callcentermedewerker zoal te verwachten is.

Callcenter Platform

De gemeente Emmen besteedt veel aandacht aan callcenterbedrijven. Op initiatief van de afdeling Economische Zaken van de gemeente Emmen is samen met aantal andere bij de ontwikkeling van de callcenter sector betrokken partijen het Callcenter Platform opgericht. Het platform biedt ondersteuning en faciliteiten aan callcentra in Emmen. Het gaat hierbij om telecom-infrastructuur, opleidingen, personeelswerving, public-relations, huisvesting, etc. Ook een bedrijf als HCN kan hier zijn voordelen mee doen. Naast het ondersteunen van al in Emmen gevestigde bedrijven is het doel van het platform ook het vergroten van de aantrekkelijkheid van Emmen voor nieuwe callcentra.

De komst van HCN naar Emmen werd ook mede mogelijk gemaakt door inspanningen van de NOM en van Arbeidsvoorziening Emmen.Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie