Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Instemming ontwerp 'Nieuw-Amsterdam, Noorderwerf II' Emmen

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht: Bestemmingsplan 'Nieuw-Amsterdam, 20 december 2000

Instemming ontwerp Bestemmingsplan 'Nieuw-Amsterdam, Noorderwerf II'

Het college van burgemeester en wethouders stemt in met het ontwerp-bestemmingsplan 'Nieuw-Amsterdam, Noorderwerf II'. Vervolgens zal het plan vier weken ter inzage worden gelegd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de toekomstige woninguitbreiding van het dorp Nieuw-Amsterdam en voorziet in de bouw van ongeveer 140 woningen.

Het terrein ligt ten noorden van de Vaart NZ en ten oosten van het plan Noorderwerf.

Gefaseerd

Het eerste plan 'Nieuw-Amsterdam, Noorderwerf' biedt de mogelijkheid tot 90 woningen. Een groot deel van dit plan is inmiddels gerealiseerd. De laatste gronden zullen binnenkort voor woningbouw vrijkomen. Het bestemmingsplan 'Nieuw-Amsterdam, Noorderwerf II' zal gefaseerd worden uitgevoerd.

Nota van toelichting

Het voor-ontwerp van het bestemmingsplan is besproken in de commissie WRO van september 1999. De inspraakavond was op 13 oktober 1999. In de nota van toelichting zijn de ingekomen reacties verwerkt. Deze nota maakt deel uit van het ontwerp-bestemmingsplan.Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie