Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening rotonde Zeeweg/Koningin Julianalaan in Katwijk

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Katwijk

Opening rotonde Zeeweg/Koningin Julianalaan

Katwijk, 18 december 2000.
Op woensdag 20 december 2000 om 11.00 uur opent wethouder A. van der Plas door het hijsen van een vlag de rotonde op het kruispunt Zeeweg/ Koningin Julianalaan. Deze openingsceremonie wordt voorafgegaan door een ritje met een paardentram.

De paardentram wordt beschikbaar gesteld door aannemingsbedrijf Koop Tjuchem uit Hoofddorp. Dit bedrijf realiseerde ook de aanleg van de rotonde. De overige werkzaamheden voor het project zijn geheel in eigen beheer van de gemeente tot stand gekomen.

De officiële opening van de rotonde maakt een einde aan de omleidingen die vanaf begin september van dit jaar van grote invloed zijn geweest op het verkeer van en naar Katwijk. Om het kruispunt op deze belangrijke ontsluitingsweg niet geheel af te sluiten, is het werk in verschillende fasen uitgevoerd. Daardoor moest vooral het uitgaande verkeer regelmatig van route veranderen. Ondanks de slechte weersomstandigheden in oktober en november is de rotonde toch binnen de gestelde termijn aangelegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie