Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Freek de Jonge bij BNN's de hemelpoort

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: BNN
Zoek soortgelijke berichten
BNN

Hilversum, 18 december 2000

FREEK DE JONGE BIJ DE HEMELPOORT

Woensdag 20 december van 21.25 tot 21.55 uur op Nederland 3 is cabaretier Freek de Jonge te gast in het programma De Hemelpoort met Jeroen Pauw.

Presentator Jeroen Pauw praat met Freek de Jonge over ouder worden, vriendschap, schuld en schaamte. De cabaretier zegt op een kruispunt in zijn leven te zijn beland: "Of ik word een rustige oude man of ik word een depressieve neuroot." Ook praat Jeroen met hem over het huwelijk van Prins Willem Alexander en Maxima. Mocht dit huwelijk doorgaan dan zal Freek de Jonge een comité oprichten om te voorkomen dat Maxima's vader bij het huwelijk aanwezig is.

Zesentwintig weken lang ontvangt Pauw in De Hemelpoort gasten uit de wereld van de politiek, cultuur, sport of media. Te gast zijn o.a. Frederique Spigt, Loretta Schrijver, Klaas Wilting, Mart Smeets en Menno Buch. Tijdens de interview-serie kijkt Jeroen terug op de belangrijkste wapenfeiten van zijn gast, maar gaat hij ook op zoek naar minder leuke dingen die vergeten of weggestopt zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie