Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

berichten van woensdag
16:11 woensdag 20 december 2000

Martin Panman
0651611628

Voetganger aangereden

MEPPEL - Vanochtend vond er een aanrijding plaats op de kruising tussen de Grote Oever en de Grote Akkerstraat. Een 53 jarige automobilist uit Koekange wilde linksaf slaan. Hij verleende hierbij geen voorrang aan een 81 jarige voetganger die de kruising wilde oversteken. De voetganger is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

Diefstal golfclub

HAVELTE - In de afgelopen nacht is er ingebroken in het gebouw van de golfclub in Havelte. Acht kluizen, met daarin golfattributen zijn opengebroken en de spullen zijn weggehaald. Ook bij een golfclub in Aalden werd ingebroken. Daar werden golftassen gevonden die gestolen waren in Havelte.

Beroofd van schooltas

MEPPEL - Vanmorgen werd een 12 jarige scholier uit Steenwijk vlak voor de spoorwegovergang op de Steenwijkerstraatweg in Meppel aangesproken door een man. De man had een landkaart in zijn handen en vroeg de weg naar het centrum van Meppel. Verder had hij een zwarte fiets bij zich. Toen de jongeman uitlegde hoe de man moest rijden, kreeg hij plotseling een klap in zijn gezicht en griste de man de schooltas van de jongen uit zijn handen. Vervolgens pakte hij zijn fiets en reed weg.
Het betreft een blanke man van ongeveer 40 jaar oud. 1.80 lang, krullend haar zwart haar, snor. Hij droeg een kort zwart jack. De politie van Meppel zoekt getuigen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie