Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 20-12-2000 Persbericht district Land van Cuijk

VERDACHTEN WONINGINBRAKEN AANGEHOUDEN

De politie Land van Cuijk heeft dinsdag een 33 jarige inwoner van Oeffelt aangehouden. Woensdagmorgen is een 34 jarige inwoner van Cuijk aangehouden. De mannen worden ver-dacht van een woninginbraak begin december in een woning aan de Heerlickheit in Cuijk. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld. De 33 jarige wordt morgen voorgeleid aan de officier van justitie, de 34 jarige man wordt vrijdag voorgeleid.

INBRAKEN IN WONINGEN

Dinsdagmiddag is tussen 14.15 en 20.15 uur ingebroken in een woning aan de Veldweg in Cuiijk. Nadat een deur was opengebroken is een gedeelte van de woning doorzocht. De be-woners missen een geldbedrag. Ook een woning aan de Stationsstraat in Cuijk kreeg onge-wenst bezoek. Ook hier verdween geld. Een woning aan de Grotestraat in Cuijk is eveneens doorzocht. Het is nog niet bekend wat er is weggehaald is.

In de nacht van dinsdag op woensdag is in verschillende woningen in Overloon ingebroken. Uit een woning aan het Sneijerspad verdween een tas met persoonlijke papieren. De tas werd even later buiten teruggevonden echter zonder portemonnee. Bij woningen aan het Sneijerspad, Harrie van Daalplein en Helderseweg bleef het bij een poging inbraak.

TWEE JONGEREN MET NEPWAPEN AANGEHOUDEN

De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmiddag twee jongens, 13 en 14 jaar oud, uit Box-meer aangehouden. Een politieman zag op de Hollesteeg in Boxmeer dat een van hen een wapen op hem richtte. Toen hij de jongens hierop aansprak en het wapen afnam bleek het om een nepwapen te gaan. De jongens zijn aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar bleek dat zij in eerste instantie een valse naam op hadden gegeven. Het wapen is inbeslaggenomen. Omdat de jongens al eerder bij bureau Halt zijn geweest wordt er proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie