Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 20-12-2000 Persbericht district Aa & Dommel

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 31 jarige motorrijder uit Schijndel is dinsdagavond rond 17.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Europalaan in Schijndel. Hij wilde tussen twee autos, die elkaar tegemoet kwamen, doorrijden. Bij deze manouvre schampte hij beide autos en kwam vervolgens ten val. In het ziekenhuis bleek dat hij een gebroken sleutelbeen had opgelopen.

ALCOHOL

Een 39 jarige man uit Besta (Polen) is dinsdagavond bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd op de Boskantseweg in Boskant door getuigen aan de kant gezet omdat zij zijn rijstijl onverantwoord vonden waarna de politie is gewaarschuwd. Na de blaastest bleek dat de man teveel alcohol gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 9 uren en zijn rijbewijs is ingevorderd. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. Op de Margrietweg in Helvoirt is dinsdagnacht een 62 jarige man uit Helvoirt bekeurd wegens rijden onder invloed. Hij kreeg na de blaastest een rijverbod van 2 uren en een boete van f. 400,-.

DIEFSTAL PARKIETEN

Uit een schuur aan de Harperhof in Boxtel zijn in de nacht van dinsdag op woensdag 24 parkieten gestolen. De deur van de schuur bleek opengebroken te zijn. Ook in Sint Oedenrode verdwenen in dezelfde nacht vogels. Achter een woning aan de Jongsingel is het gaas van een voliere kapotgeknipt. De eigenaar mist ongeveer 20 vogels.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie