Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Exploitatie kinderdagverblijven gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Exploitatie kinderdagverblijven

Binnen het kader van de 'Verordening op de kwaliteit van de kinderopvang 1994' is, voor het openstellen of openhouden van een kindercentrum, een schriftelijke vergunning nodig van burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven. De volgende aanvragen worden bekendgemaakt:

* Kindercentrum 'De Boschmuis';

* 'Lelijk Eendje';

* 'Boschbeertje';

* 'Duckstad'.

Deze zijn gevestigd in het Civic Centrum Blixembosch aan de Ouverture te Eindhoven. De aanvragen met de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf heden dagelijks, gedurende vier weken, ter inzage in het Informatiecentrum van het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 te Eindhoven. Eenieder kan zijn zienswijze over deze aanvraag, binnen vier weken na publicatie van deze aanvraag, schriftelijk naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, postbus 90150, 5600 RB te Eindhoven. Burgemeester en wethouders nemen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag een beslissing op de aanvraag. Zij kunnen de beslissing met ten hoogste acht weken verdagen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie