Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.10 uur
Aanrijding

LEUSDEN Op de Randweg vond dinsdag rond twee uur een aanrijding plaats ter hoogte van een benzinestation. Een 26-jarige man uit Leusden zag een stilstaande automobilist voor hem over het hoofd en botste met een snelheid van ongeveer 50 km tegen zijn voorganger, een 27-jarige man uit Soest. Deze automobilist botste daarop tegen de voor hem staande auto die werd bestuurd door een 30-jarige man uit Woudenberg. Een inzittende van deze laatste auto, een 48-jarige man uit Rotterdam, en de bestuurder van de tweede auto zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Winkeldief aangehouden

LEUSDEN Winkelpersoneel van een tuincentrum aan de Ursulineweg heeft dinsdagmiddag rond drie uur een winkeldief aangehouden en overgedragen aan de politie. De man, een 49-jarige inwoner van Amersfoort, trachtte met drie kerstbeeldjes de winkel zonder te betalen te verlaten toen hij werd betrapt door winkelpersoneel. De man is overgebracht naar het politiebureau.

Fietser aangereden

AMERSFOORT Op de Paladijnenweg is dinsdagmiddag rond half vier een 35-jarige vrouw uit Amersfoort gewond geraakt nadat zij was aangereden. Het slachtoffer stak op haar fiets ter hoogte van de Ringweg Koppel de Paladijnenweg over toen een 27-jarige automobilist uit Amersfoort haar schepte waarna zij ten val kwam. Zij is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Aanrijding na alcoholgebruik

AMERSFOORT Op de Doornsweg bij de aansluiting naar de A28 vond dinsdagavond rond half tien een aanrijding plaats. De veroorzaker, een 44-jarige man uit Arnemuiden, wilde vanaf de Doornseweg de oprit naar de A28 oprijden waarbij hij werd geraakt door een tegemoet komende auto op de Doornseweg waarna materiele schade ontstond. Omdat de politie vermoedde dat er alcohol in het spel was, werd op het politiebureau in Amersfoort een ademanalyse uitgevoerd. De man bleek
1,4 promille alcohol in het bloed te hebben. Hij ontving een rijverbod en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie