Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dr. A. Rijksbaron benoemd tot hoogleraar aan UVA

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. A. RijksbaronDr. A. Rijksbaron (1943) is benoemd tot hoogleraar Oudgriekse taalkunde aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Albert Rijksbaron studeerde in 1968 cum laude af in de klassieke talen aan de UvA. Daarna zette hij zijn studie voort aan de Ecole Normale Supérieure in Parijs. In 1969 werd hij wetenschappelijk medewerker Grieks aan de UvA. In 1976 promoveerde Rijksbaron cum laude op het proefschrift Temporal and causal conjunctions in Ancient Greek. In 1985 volgde een aanstelling als universitair hoofddocent bij de toenmalige vakgroepen Grieks en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie