Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Project Betuweroute is positief over actie Consumentenbond

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Projectorganisatie Betuweroute positief over actie Consumentenbond

De Projectorganisatie Betuweroute deelt de klachten van de Consumentenbond over de slechte dienstverlening bij de NS. De problemen in het passagiersvervoer zijn voor een flink deel het gevolg van een slecht investerings- en onderhoudsbeleid. Te weinig capaciteit en veelvuldige technische storingen vormen een dagelijks terugkerend probleem.

"De politiek steekt miljarden belastinggeld in de omstreden Betuweroute: de goederenspoorlijn van Rotterdam naar Duitsland. Miljarden die beter besteedt kunnen worden aan materieel, rails en bovenleiding", stelt voorlichter IJff van de Projectorganisatie. "De mensen die nu bouwen aan de Betuweroute steken hun energie liever in de urgente problemen op het bestaande spoor".

Volgens de Projectorganisatie Betuweroute is de politiek nu aan zet: wordt het een adempauze voor de Betuwelijn of kunnen de passagiers stikken in hun overvolle treinen? De handtekeningenactie van de Consumentenbond kan bijdragen aan de gewenste beleidswijziging.

INFORMATIE:
Projectorganisatie Betuweroute ®
Afdeling voorlichting, tel 020-6422227.

De Projectorganisatie Betuweroute ® is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, nr. 33.180.047 "Betuweroute" en "Projectorganisatie Betuweroute zijn gedeponeerde handelsmerken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie