Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mr. B.J. Schueler hoogleraar Bestuursrecht aan UVA

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Mr. B.J. SchuelerMr. B.J. Schueler (1962) is benoemd tot hoogleraar Bestuursrecht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Ben Schueler begon na zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht (UU) aan dezelfde universiteit zijn promotieonderzoek naar de gevolgen van vernietiging van beschikkingen door de Afdeling Rechtspraak van de Raad van State. Vanaf 1990 combineerde hij zijn aanstelling als onderzoeker-in-opleiding met die van adviseur van de Nationale Woningraad. Hij promoveerde in 1994 aan de UU op het proefschrift Vernietigen en opnieuw voorzien. Over het vernietigen van besluiten ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie