Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wereldwijde samenwerking BroadVision en Chordiant Software

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BroadVision en Chordiant Software ontwikkelen geïntegreerde contact center-oplossing

Andersen Consulting zet gecombineerde multi channel sales- en serviceoplossing in

Hoofddorp, 20 december 2000 - Chordiant Software, leverancier van unified CRM-oplossingen en BroadVision, ontwikkelaar en aanbieder van e-business-applicaties, gaan wereldwijd samenwerken bij de ontwikkeling van geïntegreerde CRM-oplossingen. Deze oplossingen bieden geavanceerde gepersonaliseerde sales en service via verschillende kanalen, waaronder Internet, telefoon, e-mail en winkels.

De combinatie van de Unified CRM-oplossing van Chordiant en de BroadVision One-To-One-applicaties resulteert in complete, gepersonaliseerde oplossingen via verschillende communicatiekanalen. Samen bieden BroadVision en Chordiant een real time, eenduidig beeld van iedere klant, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie