Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inzage kaarten Nederland i.v.m. meststoffen Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Kaarten van Nederland i.v.m. Meststoffenwet (20-12-00)

Ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis liggen kaarten van Nederland. Op deze kaarten kunnen ondernemers van landbouwbedrijven, die meststoffen gebruiken, zien voor welke gebieden lagere stikstofverliesnormen gelden.

Vanaf 1 januari 2001 worden de verliesnormen van stikstof in de meststoffenwet aangepast. Deze normen hebben betrekking op de maximale verliezen die het Mineralenaangiftesysteem (NIMAS) toestaat bij het gebruik van meststoffen op landbouwgrond.
Per 1 januari 2001 gelden voor bouwland en braakland op zand- en lössgronden lagere stikstofverliesnormen dan voor bouwland en braakland op veen- en kleigronden. Voor landbouwbedrijven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie