Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minder telefooncellen in Wageningen

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wageningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wageningen

Minder telefooncellen in Wageningen

In Wageningen wordt het aantal telefooncellen van elf teruggebracht naar vijf. Op de volgende plaatsen blijven de telefooncellen staan: in het stadscentrum (Markt en Bergpoort), in het Nudeplan, nabij de Dijkgraafseweg/Celebesstraat en nabij de Kennedyweg/Asterstraat en op de Stadsbrink.

Het gebruik van telefooncellen neemt af door het toenemende gebruik van mobiele telefoons. Een groot aantal telefooncellen voorziet door deze ontwikkeling niet meer in een concrete belbehoefte. Op grond daarvan heeft KPN Telecom besloten het aantal telefooncellen in Nederland te saneren. Daarbij wordt de wettelijke norm van 1 telefooncel per 5.000 inwoners gevolgd. Dit beleid wordt door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten ondersteund.

Wie nadere informatie over dit onderwerp wil hebben kan contact opnemen met de heer T. Elpert van de gemeente (tel. 492966).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie