Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking EMC Corporation en Legato Systems

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Samenwerking EMC Corporation en Legato Systems

Hoofddorp, december 2000 - - Legato Systems, toonaangevend in enterprise storage management, werkt met EMC Corporation samen aan de release van Legato NetWorker 6.0.1 met Network Data Management Protocol (NDMP)-ondersteuning voor EMC's Celerra- en Clariion IP4700 aan het netwerk-verbonden opslagsystemen.

Met de release van Celerra en Clariion IP4700 biedt Legato Networker 6.0.1 back-up- en restore-ondersteuning voor de zeer grote en middelgrote fileservers van EMC. Het gebruikt hierbij een rechtstreeks of op afstand verbonden tape library of tape drive. NDMP-ondersteuning biedt grote flexibiliteit voor klanten die Legato Networker gebruiken voor ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie