Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Den Haag investeert in kwaliteit inburgering

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Den Haag investeert in kwaliteit inburgeringDen Haag gaat de inburgering van nieuwkomers verbeteren. De gemeente wil uitval beperken, verzuim terugdringen en vervolgscholing en aansluiting op betaalde arbeid realiseren. Daartoe wordt de begeleiding van nieuwkomers uitgebreid. De gemeente verwacht in 2001 een instroom van 2850 nieuwkomers waarvan 2200 de verplichting hebben tot het volgen van een inburgeringsprogramma.

De resultaten van het inburgeringsprogramma van de gemeente Den Haag in 1999 en 2000 tonen aan dat voorgenomen beleid is gerealiseerd en aantallen zijn gehaald. De economische groei heeft doorgezet. Veel nieuwkomers kunnen relatief eenvoudig ongeschoolde ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie