Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ebookers.nl breidt activiteiten uit met TradeDoubler

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EBOOKERS.NL KLAAR VOOR UITBREIDING ACTIVITEITEN MET TRADEDOUBLER


- Affiliate network deal met TradeDoubler gericht op meer aangesloten bedrijven en transacties en verlagen van acquisitiekosten voor klantenwerving -

Amsterdam, 20 december 2000 - ebookers.com (Nasdaq: EBKR, Neuer Markt: eb6), Europa's grootste on-line reisbureau, kondigde onlangs een belangrijk initiatief aan om het aantal boekingen via on-line aangesloten bedrijven te verhogen, door in zee te gaan met TradeDoubler, The European Affiliate Network.

In Nederland gaat TradeDoubler een bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de positie van ebookers.nl, de onlangs gevestigde dochteronderneming van ebookers.com. Ebookers.nl ontstond na de acquisitie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie