Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderingen week 50

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Vergaderingen week 50

betreft: week: week 50

In de komende week worden de volgende vergaderingen gehouden: Maandag 18 december: commissie Welzijn & Cultuur. Op de agenda staat onder meer: -Uitbreiding van uren consulent I/D-banen. -Overeenkomst met Arbeidsvoorzieningen. -Notitie aanpak Antilliaanse jongeren Den Helder. -Stand van zaken Helders voetbal. -Koopkrachtverbeteringsproject onder auspiciën van stichting De Groene Wereld.

Dinsdag 19 december: Adviesraad voor de Sport. Er wordt onder meer gesproken over de stand van zaken met betrekking tot Samenspel, Herstructurering voetbal, Huisvesting Dun Hong, Trefpunt.

Woensdag 20 december: commissie Natuur en Landschap. Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen: - Schiereiland Harssens; - Terugkoppeling workshop Noordhollands Landschap

Donderdag 21 december: Welstandscommissie, aanvang 12.30 uur.

De geplande vergadering van de commissie Financiën op donderdag 21 december gaat niet door.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: december 20, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie