Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 20-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 19-12-2000
Persbericht district De Leijgraaf

AANHOUDING VOOR BEDREIGING

De politie heeft maandagmiddag op de Leeuweriksweg in Uden een 16-jarige jongen uit Uden aangehouden. De jongeman had naast zich op de grond een honkbalknuppel liggen. De politie had even tevoren een melding gekregen dat een scholier met de knuppel zou zijn bedreigd. De Udenaar is aangehouden, maar ontkende de bedreiging. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld. De honkbalknuppel is in beslaggenomen.

DIEFSTAL CAMERAS

Uit een winkel aan de Pastoor Spieringsstraat in Uden zijn maandagmiddag vijf fotocameras gestolen. Terwijl een onbekende man een personeelslid aan de praat hield, zag een tweede onbekende kans de apparatuur te stelen. De totale waarde van de cameras is nog niet bekend.

OVERVAL OP POMPSTATION

Maandagavond rond 19.30 uur vond een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Volkelseweg in Uden. Rond genoemd tijdstip kwamen twee gemaskerde mannen de winkelruimte van het tankstation binnen. Een van hen bedreigde het 70-jarige personeelslid met een mes en eiste geld. Nadat een klein geldbedrag was overhandigd nam het tweetal ook nog een hoeveelheid sigaretten mee en verliet het pand. Sign.: - dader
1: 15 á 18 jaar oud, blank, droeg bivakmuts, 1.60 a 1.65 cm lang - dader 2: tenger postuur, ongeveer 1.65 a 1.75 cm lang

AUTO WEG

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Eikenwal in Uden een personenauto gestolen. Het betrof een groene Peugeot, kenteken LJ-34-GR. Waarde niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie