Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Delegatiebesluit artikel 19 lid 1 Wet RO Blaricum

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Blaricum

Delegatiebesluit artikel 19 lid 1 Wet op de Ruimtelijke Ordening De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 7 december 2000 besloten de bevoegdheid tot het nemen van besluiten inzake vrijstelling van het geldende bestemmingsplan als bedoeld in artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), gedeeltelijk over te dragen aan burgemeester en wethouders.
In voornoemde vergadering is eveneens het beleid inzake de toepassing van artikel 19 lid 1 WRO vastgesteld. De besluiten treden op 22 december 2000 in werking. Deze besluiten liggen voor eenieder ter inzage vanaf 22 december 2000 in het gemeentehuis; afdeling Ruimtelijke Ordening en Beheer.
Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad. Tevens kan, indien bezwaar is gemaakt, bij onverwijlde spoed een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend bij de President van de rechtbank te Amsterdam (Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam).

Publicatie van 21 december 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie